Diensten van uw elektricien in Haarlem

Naast het snel verhelpen van kortsluiting kan uw elektricien iedere installatieklus verzorgen. Denk aan het aanleggen van elektra, zwakstroom en krachtstroom. Misschien wilt u een complete lichtinstallatie, verlichting of noodverlichting laten installeren? Ook voor het vervangen van een meterkast met alle bedrading en bekabeling kunt u uw elektricien uit Haarlem bellen. De elektriciens van Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker voeren al uw elektriciteit werkzaamheden uit. Wij adviseren u graag bij het ontwerpen van technische installaties. Dit doen we deskundig, zorgvuldig en volledig afgestemd op uw wensen.

24 uurs storingsdienst

Een onderdeel van onze service is onze storingsdienst. Deze dienst kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken door te bellen naar 0172 - 23 94 33. Als u contact met ons opneemt, sturen we direct een elektricien die de storing of kortsluiting voor u repareert. Het is erg vervelend wanneer uw elektrische apparaten niet werken. Daarom schieten wij u snel te hulp!

Kwaliteit verzekerd

Wij garanderen u kwaliteit bij al onze werkzaamheden. Wij beschikken over verschillende vaktechnische certificaten en onze medewerkers zijn goed opgeleid. Daarnaast worden onze medewerkers continu bijgeschoold, waardoor zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, wettelijke eisen en meest moderne technieken. Kortom, wij zijn uw vakkundige elektricien in Haarlem en wij staan 24 uur per dag voor u klaar.