Stroomstoring in Haarlem

Heeft u last van een stroomstoring in Haarlem? Wij van Viking Elektra kunnen u helpen bij het oplossen van een storing. Een storing is erg vervelend en moet snel worden opgelost. Alle elektrische apparaten in huis kun je dan namelijk niet meer gebruiken.

Voordat je met ons contact opneemt, is het altijd handig om te kijken waar de storing vandaan komt. Kijk daarom in de meterkast welke groep er is uitgevallen en ga na of dat inderdaad ook de enige plek in de woning is waar geen elektriciteit meer is.

Het kan zijn dat de hele straat geen stroom meer heeft, dan moet u contact opnemen met de energieleverancier. Wanneer blijkt dat de stroomstoring zich beperkt tot uw eigen huis, kunt u het probleem proberen te vinden. Als de meterkast verder in orde lijkt, kunt u de stekkerproef uitvoeren wat hopelijk het probleem kan verhelpen. Anders staan de specialisten van Viking Elektra voor u klaar!

Hulp bij een stroomstoring in Haarlem

Wanneer het niet lukt om het probleem te lokaliseren en op te lossen, is hulp van buitenaf natuurlijk gewenst. Probeer geen dingen die de situatie erger maken. De veiligheid van u en uw woning komt in het gedrang als u een slechte reparatie uitvoert.

Een vakkundige oplossing ligt binnen handbereik! Betreft het alleen uw woning? Dan helpt Viking Elektra u bij het oplossen van de stroomstoring. Vakmensen met enorme kennis van zaken in Haarlem en omgeving helpen u snel en professioneel.

Hulp bij een storing in Haarlem

Geen tijd te verliezen bij een stroomstoring in Haarlem. Wij kunnen u helpen! Maak gelijk een afspraak met de elektriciens van Viking Elektra via telefoonnummer 0172 - 23 94 33. Of maak een afspraak door het invullen van het contactformulier.