Verlichting aanleggen in Haarlem

Wilt u verlichting aanleggen? Is er een verbouwing gaande, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of laat u een nieuw huis bouwen? Voor binnen- en buitenverlichting kunt u in Haarlem een beroep doen op Viking Elektra. Bel naar 0172 - 23 94 33 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting

Het ligt het meest voor de hand om nieuwe verlichting aan te leggen tijdens het bouwproces of gedurende een verbouwing. Dan kunnen we overal bij wat het makkelijk maakt om draden en buizen weg te werken. En met een lichtplan kan vooraf helemaal uitgedacht worden waar de lichtpunten en contactdozen moeten komen.

Op een ander ogenblik aanpassingen laten doorvoeren kan natuurlijk ook. Misschien wilt u nog wat extra contactdozen, wilt u een aantal lichtpunten toevoegen of zitten de lichtpunten op de verkeerde plek. Maar het zou ook kunnen dat uw netwerk enorm verouderd is of dat u wilt overstappen op LED verlichting om te verduurzamen. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor optimale plaatsing

Een lichtplan is een ontwerp waarop heel specifiek is uitgewerkt waar de schakelaars, contactdozen en lichtpunten geplaatst moeten worden. Het is een gewaardeerd hulpmiddel bij het inrichten van nieuwe woningen en nieuwe vertrekken. En het lichtplan kan helemaal naar wens worden opgetekend.

Met een lichtplan kunt u van te voren een goede inschatting maken welke plekken van het vertrek verlicht worden en of er voldoende lichtpunten zijn. Het kan bovendien totaal worden afgestemd op een specifieke ruimte. Uw wensen zullen voor uw keuken en uw kantoorruimte immers niet hetzelfde zijn. Daar kan op ingespeeld worden.

Aanleggen tuinverlichting in Haarlem

Naast binnenverlichting is tuinverlichting of buitenverlichting aanleggen ook een mogelijkheid. Goed geplaatste tuinverlichting kan erg sfeer verhogend werken. U zou bijvoorbeeld een mooie gevel of een aantal pronkstukken in de tuin kunnen uitlichten of inbraak werende verlichting met bewegingssensoren laten plaatsen.

De plaatsing van nieuwe contactpunten buitenshuis heeft ook nog een ander voordeel. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te hannesen met verlengsnoeren als u buiten elektriciteit nodig heeft. Dat hoeft dan niet meer. Wel zo gemoedelijk op die zwoele zomeravonden mocht u een muziekinstallatie of een kacheltje mee het terras op willen nemen.

Contact met Viking Elektra voor de aanleg van verlichting

Voor het aanleggen van verlichting kunt u in Haarlem terecht bij Viking Elektra. We zijn in te schakelen voor de aanleg, aanpassing en vervanging van binnen- en buitenverlichting. En natuurlijk ook voor het maken van een lichtplan. We zijn te bereiken via 0172 - 23 94 33 en het contactformulier.